ZoRo:))

Fondator
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Acceptat ca super moderator aștept Pm cu secțiunea dorita!
 2. MODEL Nume deținător: Contact deținător?: De câți admini ai nevoie?: Ce grade cauți mai exact?: Motiv?: Alte precizari?: TITLUL TOPICULUI VA FII:[OFERTE ADMINI]NUMELE SERVERULUI!
 3. Inainte de a posta o sugestie/idee/proiect, verificati daca: Propunerea a mai fost postata. Daca ajuta la dezvoltarea comunitatii sau a aspectului acestuia. Incercati sa fiti cat mai originali & exprimati-va corect gramatical. Oferiti cat mai multe informatii in legatura cu sugestia dvs. Model : Numele propunerii: Descriere: Imagini/video: Cu ce ne-ar ajuta?: Posibile erori/buguri: Alte precizari:
 4. MODEL Nume: Varsta: De ce doresti sa aplici pentru acest grad?: Ce sectiune doresti sa moderezi?: Explica activitatea ta pe forum si sectiune din ultima vreme: Poti fii prezent la sedintele de pe TeamSpeak?: Alte precizari: CERINTE Titlul topicului va fi: [Cerere Moderator] Nume. Trebuie sa aveti contul mai vechi de 14 zile (2 saptamani) pe forum. Trebuie sa aveti o activitate de minim 7 zile la sectiunea respectiva. Doar Moderatorii, Moderatorii Globali Administratorii& Fondatorii au voie sa voteze cu Pro si Contra. In functie de voturi, cererea va fi respinsa sau acceptata. Daca cererea v-a fost respinsa, urmatoarea o puteti face dupa 7 zile (o saptamana).
 5. MODEL Nume: Numele celui reclamat: Motivul reclamatiei: Dovada: Alte precizari: CERINTE Titlul topicului va fi: [RECLAMATIE] Nume. Puteti reclama un membru administrativ cat si un membru ce nu face parte din Staff-ul comunitatii. In fiecare reclamatie posteaza cel care care a creat topicul, cel reclamat si Staff-ul comunitatii. Alti membrii vor fi sanctionati. Pastrati un limbaj cat se poate de decent. Reclamatiile fara dovada nu vor fi luate in considerare.
 6. ZoRo:))

  [REGULAMENT]STIRI

  Aici se poate posta orice ține de stiri. 1. Incercati sa nu va abateti de la subiectul stiri. 2. Nu postati ceva deja existent. 3. Nu postati mai mult de doua baze pe zi. 4. Fara comentarii proaste si batjocura. 5. Este acceptat dublu-post doar pentru cel mare detine topicul. 6. Cei ce nu respecta regulamentul vor fii sanctionati. 7. Fara stiri pornografice, rasiste, sau obscene/limbaj inadecvat.
 7. Evitați posturile de genul: "bravo" sau "nu știam", deoarece sunt considerate post-hunt și veți fi sancționați. Înainte de a posta o legendă sau un mit, folosiți funcția Search pentru a verifica dacă nu a mai fost postat(ă) de altcineva. Trebuie să specificați sursa fiecărui articol postat în cazul în care informațiile nu sunt proprii (atenție la reclamă). Încercați să dați un aspect cât mai plăcut articolului creat, folosind diferite opțiuni. Articolele trebuie să aibă minim cinci - sase rânduri de text și dacă este posibil o poză descriptivă. Aveți voie să deschideți maxim 10 articole pe zi în această secțiune. Titlul topicului trebuie să fie sub forma: "[Mit sau Legendă] Numele mitului sau a legendei", exemplu: "[Legendă] Titanic".
 8. Prenume »Alex Vârsta »16 Locația »Tg-Jiu Ocupație »Scoala Hobby-uri și pasiuni »fotbalul cs Nick CS »RED_MAX Mod preferat »ZM Steam ( On/Off ) »off De unde ai auzit de WARED? Îs de la început pe ea Acordă o notă comunității »arata mult mai bine acum 10 Contact »fb Discord Alte detalii »Sal